Loading

De Studio zkt. podiumtechnicus (M/V/X)

62089990 2297223456967153 2770114710324903936 n

Meer informatie over deze vacature

Wat is De Studio
De Studio is een culturele hotspot in het hartje van Antwerpen. Divers, veelzijdig, uitdagend, jong, vernieuwend en experimenteel. Met aandacht voor kunstenaars en curatoren en met een grote dienstbaarheid naar publiek en kunstenaars. Diversiteit is er op alle gebied: van kunstenaars en publiek, van theater en concerten, van festivals, evenementen en feesten, van jong en oud. Wij werken samen met jonge creatieve talenten uit de podiumkunsten, de literatuur, de multimediakunst, de beeldcultuur, de grafische kunsten, de beeldende kunsten en de fotografie. In samenwerking met M HKA / DE CINEMA presenteren we in onze twee cinemazalen een uitgebreid en diversfilmaanbod.

Functieomschrijving

Als podiumtechnicus licht en geluid werk je in een team van 4 technici. Je staat in voor voorbereiding, coördinatie en uitvoering van voorstellingen, concerten evenementen in De Studio. Je kan ook occasioneel ingeschakeld worden als technicus bij reisvoorstellingen in Vlaanderen. Je staat mee in voor het onderhoud van het technisch materiaal en de theatertechnische installaties.

Profiel
Je genoot een opleiding theatertechniek en je hebt reeds enkele jaren werkervaring. Je weet theatertechnische infrastructuur vlot te bedienen. Je hebt een specialisatie in geluid en/​of je wil je hier verder in bekwamen. Kennis van IT-toepassingen is een pluspunt.
Je bent communicatief en ondernemend, je denkt oplossingsgericht en je neemt je verantwoordelijkheid. Je kan goed zelfstandig en in team werken. Je bent bereid te werken met wisselende uurschema’s, zowel overdag, s avonds als in het weekend. Je woont bij voorkeur in het Antwerpse. Je hebt minstens een rijbewijs B. Je spreekt en schrijft goed Nederlands. 

Wij bieden
Een deeltijds contract (4÷5) voor onbepaalde duur, indiensttreding mogelijk vanaf september 2021. Een boeiende en afwisselende job in een dynamische omgeving. Mogelijkheid tot het volgen van bijkomende relevante opleidingen (zowel intern als extern). Loonvoorwaarden volgens CAO-Podiumkunsten, aangevuld met extralegale voordelen. 

Solliciteren
Kandidaten sturen een motivatiebrief en een CV naar Patrick Sterckx, patrick@​destudio.​com, vóór 15 augustus.
De Studio selecteert op basis van competenties en maakt geen onderscheid op basis van leeftijd, geslacht, gender, etnische afkomst, geloof, handicap of nationaliteit.