Loading

Mijn bezoek

Corona

Openingsuren

De Studio opent de deuren een uur voor aanvang van de voorstelling. Om de voorstellingen niet te storen, worden laatkomers niet toegelaten. Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald, tenzij de voorstelling wordt afgelast. Hou er rekening mee dat het vrij parkeren in de buurt beperkt is.

Vestiaire

De Studio beschikt over een onbewaakte vestiaire.

Vrije zit

Er zijn geen genummerde plaatsen in De Studio. Je kiest zelf je plaats.

Leeftijd

Bij de kindervoorstellingen staat telkens een minimumleeftijd vermeld. Gelieve deze te respecteren. Met te jonge kinderen komen is niet prettig: niet voor de kinderen en de rest van het publiek, niet voor de kunstenaars.

Adres en bereikbaarheid

De Studio
Maarschalk Gérardstraat 4
2000 Antwerpen

De Studio ligt centraal aan het Mechelseplein. Je komt best te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer. Er is een fietsenstalling voor de deur. De dichtstbijzijnde Vélo fietsstations zijn 084-Elzenveld en 073-Maarschalk Gérard. Je kan ons ook bereiken met tram 4, 7, 12 en 24 of bus 1, 13, 22, 290 en 500.

De Studio beschikt niet over een eigen parking. Er zijn betaalparkings in de buurt. Hou rekening met de lage-emissiezone in de Antwerpse binnenstad. Check op www​.sna​.be of je met je wagen de stad in mag.