Loading
Studio site aug

Corona

De Studio & De Cinema sluiten de deuren tot 31 augustus

Om de verspreiding van het coronavirus in te dijken en in navolging van de besluiten van de Provinciale Crisiscel Antwerpen sluiten wij onze deuren tot 31 augustus.

Alle mensen die een ticket kochten voor een activiteit tijdens deze periode krijgen nog een persoonlijk bericht. Wij hopen op het begrip van ons publiek voor deze situatie van overmacht.

In juli organiseerde De Studio al verschillende succesvolle evenementen die volledig coronaproof konden verlopen. Wij keken er naar uit om ook in augustus artiesten en publiek te mogen ontvangen in huis. We hoopten jullie de Mechelsepleinfeesten, Antwerp Queer Arts Festival en Point of U aan te bieden. Spijtig genoeg zullen al deze activiteiten niet kunnen doorgaan.

Het is nu zaak om goed voor elkaar te zorgen, op een veilige afstand.

Wij blijven de situatie opvolgen en kijken er naar uit jullie op een later moment terug in De Studio & De Cinema te mogen ontvangen. De Studio blijft bereikbaar via info@​villanella.​be. Bedankt voor jullie begrip. Draag zorg voor jezelf en zo ook voor anderen. Wij hopen je gauw terug te zien in betere tijden!