Loading

WatchApp: IMKE.

Als je lang genoeg deel uit maakt van een gezin, begint het op te vallen dat er bij elk gezinslid een hoek af is. Behalve bij jezelf.” (Alessandro Fantucci)

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waarop niemand op zit te wachten. Vader Alexander (Filip Peeters) verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes (Jennifer Heylen) op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda (Barbara Sarafian) trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen (Lynn Van Royen en Bjarne Devolder) vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke (Renée van Cauwenbergh van o.a. Red Light) probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

Volg twee en halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

Mathijs F Scheepers
regisseert een schare topacteurs en verlegt met zijn derde digitale avontuur opnieuw de grenzen van het virtuele podium.

Peter De Graef
, auteur van legendarische theaterstukken als Henry, Zoals de dingen gaan en Stanley smeet zich enthousiast op dit nieuwe format en leverde het scenario voor IMKE.

IMKE. is een WatchApp:
even fascinerend als LIVE televisie,
even verleidelijk als binnenkijken bij de buren,
even verslavend als bingewatchen.

Volg dit verhaal in real time, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app. Simpelweg te vinden in de App Store of de Google Play Store en dan op je mobiele telefoon! En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten…

Koop nu een ticket en volg vanaf 7 april.