Loading

WatchApp

Als je lang genoeg deel uit maakt van een gezin, begint het op te vallen dat er bij elk gezinslid een hoek af is. Behalve bij jezelf.” (Alessandro Fantucci)

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waarop niemand op zit te wachten. Vader Alexander (Filip Peeters) verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes (Jennifer Heylen) op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda (Barbara Sarafian) trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen (Lynn Van Royen & Bjarne Devolder) vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke (Renée van Cauwenbergh van o.a. Red Light) probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

Volg twee en halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

Mathijs F Scheepers
regisseert een schare topacteurs en verlegt met zijn derde digitale avontuur opnieuw de grenzen van het virtuele podium.

Peter De Graef
, auteur van legendarische theaterstukken als Henry, Zoals de dingen gaan en Stanley smeet zich enthousiast op dit nieuwe format en leverde het scenario voor IMKE.

IMKE. is een WatchApp:
even fascinerend als LIVE televisie,
even verleidelijk als binnenkijken bij de buren,
even verslavend als bingewatchen.

Volg dit verhaal in real time, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app. Simpelweg te vinden in de App Store of de Google Play Store en dan op je mobiele telefoon! En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten…

Bestel hier een ticket voor IMKE.

WatchApp #2: Emmi & Leo LIVE

Emmi Vermander en Leo Leike hadden een zinderende liefdesaffaire – via WhatsApp: een liefde die uitsluitend gebaseerd was op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hadden elkaar nooit ontmoet. Toen dat eindelijk toch ging gebeuren, liep het mis en het contact werd verbroken.

Nu, bijna één jaar later, keert Leo terug uit Boston en krijgt hij een bericht van Emmi in zijn WhatsApp. Beiden blijken nog altijd verslaafd te zijn aan elkaar en een werkelijke ontmoeting is nu onvermijdelijk. Eindelijk!

In EMMI & LEO : LIVE ! zal je Emmi en Leo ook LIVE’ kunnen bewonderen, want ze ontmoeten elkaar verschillende keren. En daar kan jij op verschillende manieren bij zijn. Want elke keer ze elkaar ontmoeten kan je dit LIVE volgen via onze eigen SKGN virtual messenger !

PS: Geen zorgen, je kan Emmi & Leo: LIVE! perfect volgen zonder dat je de eerste Emmi & Leo hebt gezien.


Wat wil ik graag een Leo in mijn leven …”

OMG Emmi ?!?”

Yes! Zet de popcorn maar klaar…”

Echt hé! Dit is beter dan TV …”

SKaGeN ! Wat doen jullie ons aan!”

Bestel hier je ticket voor WA2 Emmi & Leo LIVE

WatchApp #1: Emmi & Leo

Twee mensen, Emmi en Leo, leren elkaar toevallig kennen via WhatsApp. En u kan daar van in het begin bij zijn. Wij zetten u namelijk samen met Emmi en Leo in een WhatsApp-groepje. Vanaf dat moment kan u meekijken elke keer zij een berichtje naar elkaar sturen. En dat is natuurlijk leuk, dat stiekem binnenkijken.

U kan meelezen hoe Emmi en Leo elkaar stukje bij beetje leren kennen en dat is spannend, want zowel Emmi als Leo zijn tot elkaar aangetrokken. Maar uiteraard loopt dat niet allemaal van een leien dakje. En uiteraard willen ze elkaar ook wel eens zien. Geniet ervan om in real-time te volgen hoe Emmi en Leo elkaar berichtjes sturen. s Morgens, s middags, op alle mogelijke uren van de dag en de nacht. U kent dat wel, langzaam verliefd worden op iemand. En een onmogelijke liefde, dat zal u ook al wel eens hebben meegemaakt.

Geniet van de spanning, van het mee zitten wachten op een antwoord, van alles wat u zo goed kent… Kortom Emmi en Leo” is een zalige guilty pleasure, uiterst verslavend, maar oh zo leuk.

3 weken lang kan u Emmi en Leo volgen. 3 weken lang entertainment op alle mogelijke momenten van de dag voor de prijs van een Gin-Tonic. Waar wacht u nog op?

Bestel hier je ticket voor WA1 Emmi & Leo