Loading

Your point of U ▪ Competition

20 waanzinnig getalenteerde jonge content creators in the buildin’ afgelopen zondag tijdens de Your point of U — Competition. Ze werden geselecteerd uit honderden inschrijvingen en volgden workshops en talks van o.a. Adil El Arbi, Bilall Fallah, Average Rob,… 

Finalisten

Wow, just wow!
Wat een grave video’s waren dat gisteren! We have a winner! @abdel_bems gaat naar huis met de hoofdprijs! Big shout out aan alle deelnemers voor het harde werk en de vette results! We are impressed! Thanks to @de_studio/ @decinema_ voor vette locatie, @samsung_be voor het poweren van de competitie en s20’s die dit mogelijk hebben gemaakt, alle workshop-gevers & @sabamofficial voor de vette know, en iedereen die mee heeft gewekt om dit mogelijk te maken!

De filmpjes van de jongeren beoordeeld door Adil en Bilall die voor de gelegenheid werden bijgestaan door drie content experten. Het regisseursduo riep samen met actrice & radiopresentatrice Bab Buelens, digitale content creator Hakim Chatar en documentairemaker Yassine Atari Abdelilah Benali uit tot winnaar van de eerste Point of U-editie.

De 23-jarige Abdel(ilah) Benali uit Brussel mocht afgelopen weekend de POU-ereprijs in ontvangst nemen. De Brusselaar van Marokkaanse origine is al van kleins af aan verknocht aan manga en anime waardoor hij een enorm rijke verbeelding heeft. Dit zie je dan ook meteen terug in zijn kortfilm waar hij het actuele Black Lives Matter-thema vermengde met de nodige dosis fantasie.
BF Sz Dv w
Point Of U61