Loading

Scholen

Aanbod schoolvoorstellingen

Bekijk hier een overzicht van de schoolvoorstellingen in De Studio voor het schooljaar 2020-2021. De voorstellingen staan gerangschikt per leerjaar.

Protocol Corona schoolvoorstellingen

Om schoolvoorstellingen in De Studio veilig te laten verlopen vragen we jullie rekening te houden met volgende maatregelen:

  • Wacht met de klasgroep voor de deur tot een medewerker van de Studio je komt halen, dit om een te grote drukte in de inkomhal te vermijden.
  • In de inkomhal van de Studio is er ontsmettingsmiddel voorzien, gelieve de leerlingen te vragen bij het binnenkomen hun handen grondig te desinfecteren.
  • Laat de leerlingen voor het vertrek op school nog langs de toiletten passeren om te grote drukte aan de toiletten te vermijden. Indien het nodig is, hebben we natuurlijk ook altijd onze toiletten ter beschikking.
  • Voor de leerlingen van het basisonderwijs is een mondmasker tijdens de voorstelling niet verplicht. Leerkrachten en begeleiders dienen vanaf binnenkomst in het gebouw ten allen tijde hun mondmasker te dragen en steeds minimaal 1,5m afstand te respecteren van andere volwassenen.

Alvast bedankt en veel plezier!

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande knop.
- Zoek op de titel van de voorstelling of zoek naar de juiste datum.
- Klik op de knop 'koop tickets' (Let op! Dit is een reservatie, nog geen bevestiging).
- Vul je e-mailadres in en duid een optie aan.
- Klik op de knop 'registreer' en geef het aantal leerlingen in per klas.
- Je kan meteen een volgende klas registreren.

Praktische info

Tickets voor schoolvoorstellingen kosten € 6 per leerling, tenzij anders vermeld. Begeleiders mogen gratis mee.
Tickets voor de avondvoorstellingen kosten € 7 (voor ‑26 jaar), tenzij anders vermeld. Begeleiders betalen dan ook een ticket.

Je kan ook gebruik maken van onze twee cinemazalen. Een filmticket kost € 5 per persoon. Een datum afspreken voor een filmvertoning kan via mail naar scholen@​destudio.​com.

Contactinfo voor leerkrachten

Jasper Steurs & Els Brans
scholen@​destudio.​com
T 03 260 96 10